معرفی کتاب تسبیب در قتل غیر عمد
کتاب «تسبیب در قتل غیر عمد»، توسط جناب آقای «عبدالله محمودی» (از دانش آموختگان مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی) تدوین شده و پژوهشگاه قوه قضاییه و مرکز مطبوعات و انتشارات قوه قضاییه آن را منتشر کرده است.
معرفی محصولات مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی
کتاب «تسبیب در قتل غیر عمد»، توسط جناب آقای «عبدالله محمودی» (از دانش آموختگان مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی و از قضات فعلی دادگستری تهران و همچنین مدیر نمایندگی مجتمع فقه، حقوق و قضای اسلامی در تهران) تدوین شده و پژوهشگاه قوه قضاییه و مرکز مطبوعات و انتشارات قوه قضاییه آن را منتشر کرده است. این کتابچه که از زمان چاپ نخست آن در سال 1396 مورد استقبال علاقهمندان قرار گرفته و تاکنون سه بار تجدید چاپ شده است.
بخش اول این کتابچه، گزارش نشست علمی با همین موضوع است که با حضور اساتید معزز حجت الاسلام و المسلمین محمد حسین عبدی و حجت الاسلام و المسلمین دکتر جلال الدین قیاسی برگزار شده است.
محوریت این نشست، تحلیل و نقد رای صادر شده پیرامون پروندهای با موضوع «تسبیب در قتل غیر عمد» است، که در یکی از شعب مجتمع شهید محلاتی تهران مطرح شده است. بخش دوم این کتاب که تحت عنوان مستندات علمی است، به جمع آوری و مستندسازی آراء و فتاوای فقهای امامیه درباره موضوع «تسبیب در قتل غیر عمد» پرداخته است.
امید است برگزاری این نشست به همراه مستندات علمی آن، کمکی در جهت یافتن راه حل های جدید و کارآمد در جهت رفع معضلات و مشکلات حقوق کشور باشد.
خلاصه عناوین کتاب «تسبیب در قتل غیر عمد»:
1- بررسی حقوق پرونده
2- بررسی فقهی پرونده
3- بررسی بعضی از جوانب مؤثر بر حکم
4- بررسی تفصیلی دادنامه
5-مستندات علمی
6- آنچه عامل تحقق تلف است
7- آنچه که عرفا تلف مستند به آن است
8- مبانی اجتماع اسباب با فرض ترتب و تساوی در عنوان
9- ترجیح یکی از اسباب
شناسنامه کتاب «تسبیب در قتل غیر عمد»:
| دسته بندی | حقوقی | |
| موضوع اصلی | حقوق جزای اختصاصی | |
| موضوع فرعی | جرایم علیه اشخاص | |
| نویسنده | عبدالله محمودی | |
| ناشر | پژوهشگاه قوه قضاییه و مرکز مطبوعات و انتشارات قوه قضاییه | |
| نوبت چاپ | 3 | |
| سال انتشار | 1399 |
| زبان کتاب | فارسی | |
| شابک | 9786004800556 | |
| قطع کتاب | رقعی | |
| جلد کتاب | شومیز | |
| تعداد صفحه | 68 صفحه | |
| وزن | 88 گرم |







